Dit jaar nieuwe cd Sabakoe

Sabakoe brengt later in het jaar een gloednieuwe cd uit. Dit laat bandleider tevens trompettist Alfons Heye weten. “We zijn momenteel druk bezig met de arrangementen. Dat neemt veel tijd in beslag. Hierna gaan we de studio in voor de opnames. Het streven is om de cd medio september, uiterlijk oktober, te lanceren,” verklapt Heye. De kwaliteit van de muziek staat volgens de muzikant hoog in het vaandel.
De populaire kasekogroep Sabakoe blikt tevreden terug op een zeer succesvolle Kerst en Owru Yari toer 2014. Dit vertelt bandleider tevens trompettist Alfons Heye. Als hoogtepunt ziet hij het optreden van de band bij de Closing Year Party van Hotel Torarica. “Sabakoe zette Torarica op z’n kop. Iedereen praat erover,” zei hij enthousiast. Het laatste optreden van de toer vindt vanavond in het Voorwaarts Stadion plaats. Naast Sabakoe zullen ook Tweede Kamer en The Ex Masters met Imro Lioe A Njie optreden.

error: Kopiëren mag niet!