Boma Star- Leo Victor: “Wedstrijd tussen twee gelijkwaardige ploegen”

Vandaag staan de ploegen van Boma Star en Leo Victor tegenover elkaar. Het betreft een wedstrijd in de tweede ronde van de bekercompetitie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB). Beide ploegen komen uit in de Hoofdklasse. In competitieverband gaat het niet zo goed met de jongens van Boma Star. Zij staan in de onderste regionen van de ranglijst, terwijl de ploeg van Leo Victor met een plaats in de midenmoot het ook niet best doet. Deze ploeg verloor ook haar 4 laatste wedstrijden.
Trainer Jozef Joekoe van Boma star geeft te kennen dat zijn ploeg zich wel redelijk goed heeft voorbereid, maar door de kleine vakantie die er rond de kerstdagen en jaarwisseling was, heeft het team ongeveer twee weken niet getraind. “Zij hebben wel twee trainingen naar deze wedstrijd toe afgewerkt, en de trainingen waren ook goed bezocht. De slechte resultaten in de competitie zijn geen reden om als ‘underdog’ gezien te worden voor deze wedstrijd. De bekercompetitie is een heel andere competitie en we bevinden ons in de knock-out fase, waar twee hoofdklasse ploegen tegenover elkaar staan”, aldus de trainer.
“ In de competitie zullen we ook proberen het beter te doen. Als we harder trainen, zal dit zeker ook zijn weerslag hebben en beloond worden. Geluk dat in de voetballerij ook een factor is zal dan automatisch aan onze zijde zijn”, aldus de trainer tot slot. Deze wedstrijd wordt om 21.00u gespeeld in het Dr. Ir. F. Essedstadion.

error: Kopiëren mag niet!