Verdachte bekent schuld dood beheerder Suralco

Bij de behandeling van de strafzaak tegen de 30-jarige Floyd A. gaf kantonrechter Maytrie Kuldipsing te kennen dat de verdachte reeds in een vroeg stadium had bekend dat hij het slachtoffer John W. van het leven heeft beroofd. Het slachtoffer was als beheerder werkzaam bij Suralco. Het drama deed zich voor op het complex van Suralco in het district Brokopondo. Er werd aangifte gedaan van vermissing van de beheerder door een collega van hem. Het ontzielde lichaam van John werd een dag later door de politie aangetroffen op ongeveer 20 meters verwijderd van de woning van de beheerder. Volgens verklaringen van de verdachte was hij naar de woning van de beheerder geweest om te vragen of deze werk voor hem had. Het slachtoffer hield hem voor dat er geen werk voor hem was. Op een bepaald moment ontstond er een worsteling tussen de twee, waarbij de verdachte, de beheerder met een steen een aantal malen sloeg op het hoofd, waardoor deze kwam te overlijden. De verdachte wordt moord c.q. doodslag ten laste gelegd.
FR

error: Kopiëren mag niet!