Shaun Lim A Po overall beste Grand Caraibe International

Shaun Lim A Po
Shaun Lim A Po
Manege Ponderosa organiseerde op 29 en 29 december haar jaarlijkse Grand Caraibe International Jumping Competition in Suriname. Dit jaar was het de 17de keer. Aan dit toernooi hebben ruiters en amazones uit Frans-Guyana, Guadeloupe, Martinique en Suriname meegedaan. Het toernooi werd verreden over 2 wedstrijddagen en wel in de klasse B, L en M. In de hoogste klasse, de M-klasse, is overall na 2 dagen Shaun Lim A Po van Suriname op paard Rodeo als de beste uit de bus gekomen. Op dag 1 eindigde hij als tweede en op dag 2 als eerste. In deze M-klasse werd Earvin Goede overall tweede op paard July Morning en Armand van Alen derde op Rodeo. In de L-klasse is Helsa van Ommeren op Tequilla Sunrise uit Suriname overall de winnaar geworden, Rudy Soekhlal werd tweede op Spitfire en Jurvian Amirkhan derde op Millenium. In de B-klasse ging de overall overwinning naar Sharaisha Bilgoe uit Suriname op paard Cash Money, tweede werd Thirza King op Black Pepper en derde Faranaaz Margaret op Cavani. Overall kan Suriname als de winnaar gezien worden van dit evenement. Voor Suriname waren de participerende maneges Club Neutraal (die met de helft van de deelnemende paarden in kwam), Stal Norbert, Club Hippique Wanica en The Ponderosa Equestrian Center. De laatste had ook de organisatie in handen.

error: Kopiëren mag niet!