Algoe dankbaar voor inzet boeren in 2014

algoeLandbouwminister Soeresh Algoe zegt dat zonder de inzet van boeren de Surinaamse bevolking geen voedsel op tafel zou hebben. Dit zei de bewindsman aan de krant tijdens de feestelijke jaarafsluiting van het ministerie dinsdag.
Aan het begin van de morgen deed de minister een Hindoe gebedszang en riep hij een ieder op tot bezinning. Hij zei onder andere dat er nogal wat mis is in de wereld en dat het geweldig zou zijn als alle ongelijkheid in een klap de wereld uitging, maar dat het vooral thuis en op het werk zou moeten beginnen. Er zou meer liefde onderling moeten zijn en ook zou men het geloof een betere vorm moeten geven door minder aan zichzelf te denken en zich dienstbaar te stellen aan anderen. We zouden volgens Algoe niet moeten wachten op politieke of economische platformen om dit te doen maar binnen de eigen kring, als broeders en zusters met elkaar op moeten trekken, voor een betere samenleving.

error: Kopiëren mag niet!