Vijftal ingerekend voor openlijke geweldpleging

Een groep jongens die in de buurt van de Gravenbergstraat gezellig bezig waren te chillen na een activiteit in verband met Owro Yari, zijn op een gegeven moment slaags geraakt met een andere groep. Men begon over en weer met bierflessen naar elkaar te gooien. Ze hebben elkaar ook verwond met scherpe voorwerpen.
De politie van het ressort werd ingeschakeld. Ter plekke aangekomen heeft de sterke arm vijf mannen van wie een 16-jarige aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hangende het verder onderzoek zijn de verdachten in verzekering gesteld wegens openlijke geweldpleging.
De minderjarige is overgedragen aan de politie van de afdeling Jeugdzaken. De oorzaak van de vechtpartij is dat een van de heren een fles heeft gooide op de andere groep. De groep die daar bezig was alcohol te drinken vatte dit ernstig op en liep de andere groep tegemoet om rekenschap te vragen. Dit liep uiteindelijk uit de hand. De politie heeft de leden van beide groepen in verzekering gesteld.
Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!