Vertrek PVF-bestuurslid naar NDP geen aderlating

Erak Fatehmohamed bestuurslid van de PVF is overgestapt naar de NDP. Volgens Soedeschand Jairam voorzitter van de PVF, is zijn vertrek geen aderlating voor de partij. Hij zegt dat Fatehmohamed het afgelopen jaar als lid en bestuurslid is toegetreden tot de PVF. Maar na een poos bleek dat Fatehmohamed meer voelde voor een ander partij.
Volgens Soedeschand Jairam wordt er momenteel door de PVF onderhandeld over enige samenwerking met de NPS. “Een commissie is bezig om uit te werken op welke manier de samenwerking kan worden aangegaan”, zegt hij. Hij verzekert dat de PVF door samenwerking met de NPS, de partij kan versterken met meerdere stemmen en zetels. De PVF zou volgens hem nog een zetel kunnen helpen maken in Nickerie, Saramacca en Wanica. “Alleen zouden wij dat niet kunnen”, zegt Jairam. Volgens hem heeft de partij vanaf 2000 steeds een zetel behaald in Nickerie met uitzondering van de laatstgehouden verkiezing. De komende verkiezing rekent hij wederom op een zetel in Nickerie. Hij zegt dat indien de PVF een samenwerking zou aangaan met een grote partij, de PVF dan een toegevoegde waarde kon betekenen voor de partij. Op de vraag of de PVF nog wil samenwerken met andere partijen, geeft Jairam aan dat dat nog niet in het vooruitzicht is. Volgens hem moet het een wederzijdse samenwerking zijn.

error: Kopiëren mag niet!