Bestuurder Mark X veroorzaakt frontale botsing

Bestuurder Mark X veroorzaakt frontale botsingEen Toyota Mark X die zaterdagmorgen rond 08.30 uur van uit Paramaribo Noord reed, is frontaal in botsing gekomen met zijn tegenligger aan de Nieuwe Charlesburgweg. Inspecteur Sjaam Debi-Tewarie van Munder geeft aan dat de veroorzaker na de zware aanrijding bekneld raakte achter het stuur. Hij verloor de controle over het stuur en kwam terecht op de andere rijhelft. De tegenligger die het gevaar zag aankomen, bracht zijn wagen tot stilstand. Ondanks deze voorzorgsmaatregel heeft de bestuurder van de Mark X de tegenligger frontaal aangereden met als gevolg dat het voertuig van de benadeelde in de trens belandde. Deze bestuurder is met de schrik vrijgekomen, terwijl de veroorzaker met behulp van de brandweer uit zijn benarde situatie werd bevrijd. Hij is met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. De chirurg heeft zeven hechtingen aan zijn rechtervoet aangebracht. Het is vooralsnog niet duidelijk of de veroorzaker al dan niet onder invloed van alcohol reed. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!