Aspirant-agent met dienstwagen in de trens

Aspirant agent met pro.1
Aspirant agent met pro.2Een aspirant-agent van politie is zaterdagochtend met de dienstauto van bureau Lelydorp in de trens beland. Het voertuig kwam vervolgens met alle vier wielen in de lucht tot stilstand. Het ongeluk deed zich voor aan de Rahemalweg, ter hoogte van de Warakoeweg te Livorno. Uit het onderzoek blijkt dat de agent vanuit de Rahemalweg kwam aanrijden. Bij het beschrijven van een linkse bocht verloor hij de controle over de besturing en kwam met het voertuig in de trens terecht. Het voertuig heeft aanzienlijke schade opgelopen. Een sleepdienst werd ingeschakeld om het voertuig uit de trens te verwijderen. Volgens de politierapportage was de agent alleen in de wagen. Hij verkeerde niet onder invloed van alcoholhoudende drank en is in het bezit van een geldig rijbewijs. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
In een eerder interview in verband met een ander geval waarbij ook een dienstwagen zwaar beschadigd was, had de korpschef aangegeven dat de laatste twee bezendingen dienstvoertuigen van de politie all risk verzekerd zijn. Dit is bijzonder belangrijk aangezien deze dienstvoertuigen SRD 130.000 per stuk kosten.

error: Kopiëren mag niet!