Succesvolle toneelopvoering “Rishtey forever and ever” naar Nickerie

Rishtey for ever and everNa de geslaagde optredens van de musical productie van Shiraj Entertainment “Rishtey forever and ever” gaat de groep richting Nickerie. Op 26 december vond de succesvolle opvoering plaats samen met de muziekgroep Diamonds 2000 in Stichting De Olifant. ‘Het publiek heeft genoten van het stuk. Het was uitverkocht’, zegt Roel Bechoe van Roel Promotions. ‘Elk jaar weer brengen wij Diamonds 2000 naar Suriname tegen het eind van het jaar. Het is altijd een gezellige sfeer hier. Deze keer hebben we het samen gedaan met Shiraj Entertainment. Zij zijn erg enthousiast en blij hoe ze warm zijn ontvangen. Ze vonden het heel leuk en spannend om hier op te treden. We hadden ook een optreden in het partijcentrum van PL te Koewarasan. Ook daar heeft het publiek duidelijk kunnen genieten van de toneelopvoering en Diamonds 2000’, aldus Bechoe. Gisteren was er ook een opvoering in Ballroom Torarica. Op 30 december doen zij Nickerie aan. Dat is de laatste opvoering van Rishtey. Diamonds 2000 zal nog enkele optredens hebben. Rishtey is een ruim 2 uur durende musical met onder andere nummers als Satyam Shivam Sundaram, Chaudvin Ka Chaand, Chalat de Musafir, Yeh Ladka Hai Allah, Jalebi Bai, Lovely en Tumhi Ho. Ruim 40 artiesten zijn aan het stuk verbonden. De kleding en make-up zijn helemaal aangepast aan de scènes. In het eerste gedeelte geniet men van Mystical India die je terugbrengt in de tijd naar het jaar 1504 in Oud India. Twee verschillende koninkrijken, twee verschillende geloven maar elk zijn ze verbonden door een bepaalde Rishtey. Pijn, verdriet, liefde en familie zorgen voor bepaalde opofferingen die men maakt. Koning Eeshwar Singh (Romario Jalimsing) en Prins Srikandi Singh (Rishi Gopi) delen een duister geheim. Een tempeldanseres (Reshmi Soekhlal) die van niets weet behalve dat God haar bijstaat. Een koninklijke moeder (Priyanta Mahabir) die haar zoon Prins Siraaj (Danish Rajasekaram) probeert te behoeden voor zijn grootste fout, namelijk verliefd worden. Sultana Saleemah Bai is tot alles in staat.
In het tweede deel zijn wij in hedendaags Nederland waar Pappu Singh (Rishi Gopi) een meethai shop begonnen is genaamd Jaleb Junction. Armaan (Vinay Kalpoe) zijn beste vriend helpt hem samen met zijn vrienden in de shop waar meer gebeurt dan alleen jalebi’s verkopen. Diverse klanten zorgen voor hilarische komische en shockende momenten waaronder Mahi (Ashni Couprie) die tot de ontdekking komt dat het leven een hele andere wending kan nemen. Miss Leila (Eva Fernandez) zorgt voor de nodige hittelgolf on stage. Vriendschap, liefde, vertrouwen en jaloezie worden op de proef gesteld in het tweede romantische komedie gedeelte van Rishtey forever and ever. Het stuk is voor het grootste deel in het Nederlands en geschreven door Danish Rajasekaram. (Foto: Kevin Ngadimin)

error: Kopiëren mag niet!