Murti Sthapana te Lakshmi Narayan mandir Alkmaar

Murti Sthapana te Lakshmi Narayan mandir AlkmaarDe Lakshmi Narayan mandir te Alkmaar heeft afgelopen vrijdag onder grote belangstelling de staphana gedaan van murti’s. in totaal zijn er 9 murti’s (beelden) geplaatst en 1 Shiv Lingam.
In de 37 jaren van de mandir is dit de grootste pooja dat gedaan is door de mandir.
Het bestuur onder leiding van voorzitter Robby Gangadin is er heel veel veranderingen gebracht aan de mandir in twee jaar tijd. De mandir voorzitter gaf aan dat de buurtbewoner, zowel jong als oud, in eenheid samenwerken aan behoud en vooruitgang van de activiteiten van de mandir.
De mandir heeft om de twee weken op de donderdag mandir diensten, welke geleid worden door Pt.Manurat en er is los van de wekelijkse kirtan samaadj van de mandir ook vaker kirtan gehouden door Kries Ramkhelawan en groep.
Het bestuur van de mandir is zeer dankbaar aan Pt.Manurat, alle sponsoren en donateurs, buurtbewoners, en de verschillende kirtan samaajs die deze unieke dag hebben ondersteund.
Verder gaf voorzitter Gangadin aan dat er in de mandir ook activiteiten ontplooit wordt voor de bewoners van Alkmaar zoals : bhadjan en kirtan elke dinsdag en shakha op de zondag. Binnenkort wil men ook starten met het geven van Hindi lessen.

error: Kopiëren mag niet!