Man bewerkt borrelvriend met houwer

De tot nu toe voortvluchtige verdachte Vernon G. heeft op eerste kerstdag zijn borrelvriend met een houwer bewerkt. Ten gevolge hiervan heeft het slachtoffer Arno een behoorlijke kapwond aan zijn voorhoofd overgehouden. Volgens een medestander zaten beide heren kort voor de vechtpartij aan de borreltafel. Op een gegeven moment raakten zij verwikkeld in een woordenwisseling welke uitgemond is in een kappartij. Het slachtoffer Arno was op bezoek bij Vernon. Na de woordenwisseling ging Vernon gewapend met een houwer af op het slachtoffer met het bloedige gevolg. De politie en de ambulance werden ingeschakeld. Het verwonde slachtoffer werd afgevoerd met de ziekenauto naar het ziekenhuis. Volgens de informant is het slachtoffer na medische behandeling huiswaarts gezonden. De 38-jarige verdachte had de plaats voor de komst van de politie verlaten. Hij heeft zich tot nu toe buiten de armen van de politie weten te houden. Het onderzoek en opsporing duurt voort.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!