Jamaicaanse minister onder vuur om sexy Facebookfoto

Jamaicaanse minister onder vuur om sexy FacebookfotoDe Jamaicaanse minister van Jeugd en Cultuur, Lisa Hanna (39), ligt onder vuur om een sexy foto die ze begin deze maand op Facebook postte. De bewindsvrouw werd na de Reggae Marathon op het paradijselijke eiland gekiekt in een witte Bob Marley-niemendalletje en gele bikinislip. ,,Ongepast voor een minister”, zeggen de criticasters. Ze vinden het vooral niet kunnen dat de sociaaldemocrate zélf uitpakte met de afbeelding op Facebook.
Miss World
In 1993 had niemand er iets op tegen dat Hanna uitdagend was. Ze sleepte toen namens haar land nog de overwinning binnen in de Miss World-verkiezing. Sinds 2007 is ze vooral politica en mag sexy niet meer, gelet op de commentaren die rondgaan op het internet. Onder meer de Facebookgroep Real Change for Jamaica- Disscusion Forum (RCFJ) stelt zich vragen over de uitdossing. ,,Welk beeld probeert ze hier op te hangen bij het publiek?” gooit internetter Sharon James op. Anderen zien geen kwaad in de outfit en wijzen erop dat de minister aan zee was. Ze krijgt ook steun uit politieke hoek. Oppositielid Marlene Malahoo Forte schreef op haar Facebookpagina: ,,Ik zie geen reden om onze Miss World te bekritiseren. Ze ziet er keurig uit voor een bezoek aan het strand.”

error: Kopiëren mag niet!