Scholier zwaar gewond door pijl op poort

Een 10-jarige scholier is maandag zwaar gewond afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Hij probeerde na school over de gesloten poort van de A.L. Gaines school op de hoek van de Rampersadweg en de Nieuw Weergevondenweg te klimmen. Tijdens zijn poging gleed hij op een gegeven moment uit. Een van de spijlen van de poort doorboorde zijn hals waardoor hij vast kwam te zitten. Enkele leerkrachten die na de feestviering nog even op school zaten hoorden het jongetje om hulp roepen. Het schoolhoofd en zijn vervanger hebben Fabio uit zijn benaderde situatie bevrijd. De onderkin van het slachtoffer was doorboord door de 17 cm lange spijl. De politie en de ambulance verschenen ter plekke. Het slachtoffer heeft een diepe wond en een gebroken tand overgehouden. Volgens de aanwezigen was het kind wel aanspreekbaar. Dagblad Suriname heeft vernomen dat de school om 12.00 uur uit was. Deze jongen wachtte op zijn ouder die hem van school zou afhalen. Hij keek naar zijn ouder uit en klom op een gegeven moment op de poort. De scholieren hebben gisteren kerstvakantie gehad.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!