Styx vertegenwoordigt Suriname in sterk bezet toernooi in Colombia

2 StyxDe kersverse zaalvoetbalkampioen van Suriname, Styx The Kuldipsingh Group, heeft onlangs meegedaan aan een Zuid-Amerikaans futsaltoernooi in Cali, Colombia. De landskampioen deed mee als de nationale selectie van Suriname. De enige speler die toegevoegd werd aan het team van Styx was Internacional-goalie Claidel Kohinor. De organisatie in Colombia heeft gezorgd voor de tickets, verblijf en ontbijt. Aan dit toernooi deden 8 landen mee verdeeld over 2 poules. Suriname zat in een poule met de sterke Colombia en Venezuela en ook nog Ecuador. Onze jongens openden het toernooi met een treffen tegen gastland Colombia. Deze wedstrijd werd grandioos met 14-1 verloren. Gregory Righters redde de eer voor Suriname in dit duel. In de tweede partij ontmoette Styx de andere sterke broeder, te weten Venezuela. Hier verloor Suriname met 7-1. De Braziliaan Junior Brito de Oliveira redde de eer hier. De laatste wedstrijd vond plaats tegen Ecuard. Suriname won hier met 9-5. Gregory Righters scoorde 7 keer en de Braziliaan Davi da Silva 2 keer. Suriname eindigde in de poule op de derde plaats, wat niet voldoende was om zich de plaatsen voor de halve finale. Colombia won in de halve finale met 13-0 van Chili, terwijl Venezuela haar partij met 3-1 won van Argentinie. De finale ging tussen Colombia en Venezuela, twee ploege uit de Surinaamse poule. Deze wedstrijd werd gisteravond gespeeld.

error: Kopiëren mag niet!