FHR sluit jaar af met 59 bullen

FHR reikt 59 bullen uit 1
FHR reikt 59 bullen uit 2Heel statig in processie liepen de 59 afgestudeerden van de FHR School of Business over de Burenstraat. FHR sloot het jaar af met in totaal 140 afgestudeerden over 2014. De laatste groep blijkt ook tevens de grootste groep te zijn. Van de 59 afgestudeerden komen 37 van de studierichting B-MER, wat staat voor Management, Economie en Recht. Zeven zijn geslaagd voor Humanresourcesmanagement vier studenten voor de studierichting Accountancy en 11 voot Bedrijfseconomie.
Rector Dave Abeleven was bijzonder te spreken over de prestaties van de studenten en zei dat het streven van FHR is om 150 afgestudeerden per jaar af te leveren. Ook maakt hij bekent dat Warsha Somai de bestgeslaagde is met een gemiddeld cijfer van 8,5.
De voorzitter van het schoolbestuur Hans Lim A Po hield een inspirerende toespraak over integriteit, continu leren en planmatig denken. Hierbij haalde hij zijn eigen ervaring vanuit zijn drie carrières aan.

error: Kopiëren mag niet!