‘Beschuldigingen richting Pets Promotion niet correct’

Beschuldigingen richting Pets promotion niet correct.1‘Dat de districtsraad van Commewijne beter toezicht eist op kermisactiviteiten heeft meer te maken met de dr-leden en rr-leden die hun draai niet meer bij mij kunnen vinden en nu doen alsof zij hun werk goed verrichten door valse beschuldigingen te uitten’, aldus Jairadj Gajadien, organisator van Pets Promotion kermisactiviteiten. Volgens Gajadien worden er valse beschuldigingen aan zijn adres geuit ten aan zien van de kermisactiviteiten, die hij houdt in het district Commewijne. Hij geeft aan dat zijn activiteiten elke zaterdag worden gehouden en altijd druk bezocht zijn. Dat de buurtbewoners dagelijks klagen over geluidsoverlast is hem niet ten ore gekomen en heeft hij dat niet ervaren.
‘Dat er verteld wordt dat ik geen belasting betaal en niet de juiste wegen bewandel volgens de wet- en regelgeving is ook een leugen’, deelde Gajadien mee. ‘Ik doe mijn zaken altijd correct. Het zijn deze zelfde dr- en rr-leden, die pleiten voor toezicht, die de kermisactiviteiten ook bezoeken. Ik zie deze mensen niet meer als vertegenwoordigers van de overheid, maar meer als boeven. Ik ben van plan een commissie in te stellen ‘Redt Commewijne van boeven en schurken’ om de gemeenschap op te hoogte te stellen en erop te wijzen dat de mensen die zich daar als dr en rr opstellen alleen maar boeven onderling zijn’, aldus Gajadien. Overigens staat in de eerdere berichtgeving dat Gajadien zich bezighoudt met gokspelen, zonder dat hij belasting zoals de casino’s betaalt. Gajadien begreep dat hij verweten werd geen belasting te betalen en toonde Dagblad Suriname een betalingsbewijs, waaruit blijkt dat hij de belastingaanslag van 2009 op 6 december 2014 heeft betaald.
Volgens een eerdere berichtgeving hebben zowel de ressortraad van Meerzorg als de districtsraad aandacht hierover gevraagd aan de districtscommissaris van Commewijne, Remy Pollack. Dit heeft echter geen resultaat opgeleverd. Volgens de burgervader is er in ieder geval niets aan de hand. ‘De man is een ondernemer en hij heeft geïnvesteerd. Zijn investeringen moet hij terug kunnen verdienen. Als de districtsraad problemen heeft, moet ze de bevolking mobiliseren om maar niet naar de activiteiten te gaan’, aldus Pollack.

error: Kopiëren mag niet!