First lady: ‘We moeten onze ‘oudjes’ alle liefde en respect geven’

Frontfoto
Front 2Ongeveer 1250 senioren burgers zijn gisteren door first lady Ingrid Bouterse in het zonnetje gezet. Tijdens de kerstviering in het Flamboyant Park zijn ze verwend met een kerstpakket. ‘Het is een mooie dag. Het regent niet en de ‘oudjes’ zijn gelukkig, dat doet mij heel goed’, zegt de first lady. ‘Dit kunnen we elk jaar weer realiseren door de geweldige sponsoring die wij krijgen. Elk jaar als wij een beroep doen op hen, zijn zij bereid ons hiermee te helpen.’ Volgens de first lady moeten wij goed letten op onze senioren burgers. Dankzij hun kunnen wij vandaag hier staan. De first lady zegt niet iedereen te kunnen bereiken, vandaar dat er ieder jaar een andere groep wordt uitgenodigd door het kabinet van de first lady. De ‘oudjes’ hebben onder het genot van hapjes, een maaltijd en een drankje kunnen genieten van een optreden van de militaire kapel. Ook de toneelgroep A Sa Go was van de partij en heeft de senioren burgers flink laten lachen. ‘Goed georganiseerd en lekker genoten. Het is erg leuk om zo een dag te hebben. Je ontmoet heel wat mensen van je leeftijd.’ Dat waren zo wat de reacties van de seniorenburgers met wie Dagblad Suriname sprak. (Tekst: Arti Lachman/foto: Kevin Ngadimin)

error: Kopiëren mag niet!