Boom Boom Beats Fun party 2014

Boom Boom Beats Fun party 2014 -krantSS promotions organiseert op zaterdag 20 december in de Anthony Nesty Sporthal de 13de editie van de Boom Boom Beats Fun Party. Dit wordt tevens de laatste happening van SS voor dit jaar in NIS. Ook dit keer is er gezorgd voor een strakke line up, zodat het publiek zich echt kan vermaken. Er is bewust gekozen voor de beste show en chutney band van Nederland, en dat is ongetwijfeld de formatie Xqlusiv met de gebroeders Oemar, Nizaam en Faziel (Jack) Wagidhosain (na jaren weer samen in Suriname on stage). Verder ook D-wack, Randhier en D-Red. De bekende ex-member van 2 Famouscrw Kayente zal ook als gastzanger optreden tijdens dit evenement. De formatie Xqlusiv komt na ongeveer 2 jaren terug naar Suriname en zij hebben beloofd een geweldig optreden aan het publiek te zullen aanbieden. Bekend van deze formatie is dat zij alle muziekstijlen in hun repertoire hebben. Hierdoor zullen zowel de ouderen als de jongeren volop aan hun trekken komen. Hun nieuwe cd, vol 30, komt donderdag 18 december uit .
In het voorprogramma is er ook een optreden van een top formatie uit Nederland genaamd Diamonds 2000. Met de bekende zangers Abbid Hussain ( uit India), Anupa Bhagwandien en Hans Jagbandhan. Ook deze formatie zal een gevarieerd repertoire presenteren aan het publiek.
Als super attractie is er een speciale dans optreden van de Nederlandse Bollywood dansgroep Shiraj entertainment. Deze 25 personen tellende dansgroep zal hun geweldige dansoptreden op een bijzonder manier presenteren a la Bollywood. Shami Khusial, de organisator van dit evenement zegt dat alle voorbereidingen op schema zijn. De groepen komen op woensdag 17 december in Suriname aan. De kaartenverkoop is al begonnen en verloopt heel goed en vlot. Aan de hand daarvan mag gezegd worden dat deze show een volle bak wordt. Aan de bezoekers wordt vriendelijk verzocht om vroeg aanwezig te willen zijn, want er is geen voorprogramma. De show begint gelijk met de buitenlandse act.

error: Kopiëren mag niet!