Ruim 5000 bezoekers verwacht bij de All Black Everything XXL

Ruim 5000 bezoekers verwacht bij de All Black Everything XXLIn deze periode van het vorig jaar mocht La Rouge in een speciale area op het terrein van Havana Lounge optreden. Daar konden maximaal 2000 mensen naar binnen en moesten jammer genoeg ongeveer 1000 mensen teleurgesteld naar huis. Dit jaar nemen we het risico niet en zullen we een ieder tevreden stellen om er ook aanwezig te zijn. Dat zegt Cyrano “The Morning Man”Dankoor in een interview. In plaats van Havana Lounge mag men vrijdag aanstaande naar het Flamboyant Park om van de All Black Everything XXL te genieten. Deze All Black draagt niet zomaar de XXL omdat de aanpak er voor dit jaar veel groter is. In totaal zullen er 4 Nederlandse en 4 Surinaamse muziekgroepen optreden en naast hun heb je ook Gilly Gonzalez en dj Orrie uit Nederland, die tussendoor voor de urban hits zullen zorgen. De 4 Nederlandse muziekformaties zijn La Rouge, Combinatie 16, Kankantrie en One Man terwijl Aptijd, Cyriel, The Generals en Naks de lokale muziekgroepen zijn.
La Rouge woensdag in Suriname
De jongens van La Rouge kijken hals reikend uit naar hun komst in Suriname. Woensdag is het zo ver dat de jongens in Sranang aankomen. “ De jongens popelen voor switi sranang. Dat is duidelijk te merken aan de telefoongesprekken maar ook de video’s welke ze via de social media rondsturen, ” zegt Cyrano. Hij geeft verder aan dat er bewust voor Flamboyant Park gekozen is omdat de jongens na hun vertrek in de maand januari van dit jaar 4-5 hits hebben gescoord die erg in de smaak zijn gevallen . “We twijfelen helemaal niet om onze grootste All Black in Flamboyant Park te organiseren. We verwachten ruim 5000 bezoekers.
Geruchten deden de ronde alsof er geen kaarten meer waren. “Dat klopt helemaal niet. Het kan zijn dat mensen naar de bekende verkooppunten zijn gegaan en dat er daar toevallig geen kaarten meer waren. Maar de verkooppunten beschikken weer genoeg over de kaarten die heel laag geprijsd zijn voor zo een line up. Naast het genieten van de optredens mag men zoals het altijd is geweest bij de All Balck op de gevoelige plaat met de artiesten. “Er zijn speciale banners van 3 bij 4 meter ontworpen voor de fotoshoots. Er zullen 10 erkende fotograven aanwezig zijn die voor de fotoshoots zullen zorgen. De interesse is groot en we verwachten dat vele bezoekers in hun All Black shirts die alleen bij Dresscode te verkrijgen zijn naar de show toe komen. De mc van de avond is Peter Double U.

error: Kopiëren mag niet!