Vrouw overreden door rollende pick-up

Een vrouw is in het weekend overreden door haar eigen rollende dubbel cabine pick-up. Uit het onderzoek blijkt dat het slachtoffer samen met haar tweejarig zoontje zou uitrijden met de wagen. Zij plaatste haar zoontje voorop, naast de zitting van de bestuurder. Op een gegeven moest zij uitstappen om de poort open te doen zodat zij kon wegrijden. Dit deed zij terwijl de motor draaiende was. Terwijl zij bezig was de poort te openen merkte zij dat de wagen achteruit rolde. Zij probeerde nog om weg te rennen maar kwam per ongeluk te vallen. De wagen is toen over haar ene been gereden en is vervolgens op de straat beland. Het slachtoffer riep om hulp waarna twee jongens uit de buurt er op af zijn gegaan. Zij hebben de wagen tot stilstand kunnen brengen. De twee jarige zat al die tijd in de wagen. Vermoedelijk heeft hij achter het stuur plaatsgenomen en onbewust een handeling verricht. Dit incident deed zich voor aan de Dageraadweg in het ressort Livorno. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Het is van belang dat autobestuurders hun minderjarige kinderen op de achterste bank laten plaatsnemen zegt de politie. Bovendien moet men ervoor waken om een voertuig met draaiende motor onbeheerd achter te laten. Zulks om onnodige calamiteiten te voorkomen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!