-Ramon Beuk en Roue Verveer brengen een bijzondere show naar Suriname

Onder de naam ‘Christmas Dinner & Show’ bundelen komediant Roue Verveer en topkok Ramon Beuk in de maand december hun krachten om Suriname op een nieuw spektakel te trakteren. Roue Verveer trekt al jaren volle zalen met zijn theatershows in Suriname en Ramon Beuk wist de afgelopen jaren de Surinamers te verrassen met zijn vernieuwende inzichten op de Surinaamse keuken.
Op 19, 20, 21 en 22 december is het tijd om samen een spektakel neer te zetten in de Ballroom van het Torarica hotel. Hierbij zullen de heren ieder vanuit hun eigen expertise voor vermaak zorgen.
Het idee is ontstaan tijdens een aantal eerdere succesvolle samenwerking tussen beide toppers in Nederland. Roue weet op geheel eigen wijze het publiek te vermaken met zijn grappen, waarbij in gehaakt wordt op de methode van culinair vermaak door Ramon.
Wat ooit begon als grap en uitprobeersel, bleek een groot succes toen beide heren binnen een uur met 350 kaartenverkopen hun show in de Amsterdamse Bijlmer uitverkocht zagen.
In navolging op dit succes doen Beuk en Verveer dit jaar Suriname aan. Onder het mom van “je lacht, je hoeft niet te koken en vaat wordt gewassen” brengen zij een show met humor en een vijfgangen diner op topniveau. ‘Christmas Dinner & Show’ belooft de smakelijkste afsluiter van 2014 te worden. De kans om met uw vrienden, familie of zakenrelaties de komende feestdagen goed in te luiden.

error: Kopiëren mag niet!