Defensie pakt groots uit met Kerstconcert

Het ministerie van Defensie houdt op maandag 22 december 2014 een kerstconcert van grote allure die voor de Surinaamse samenleving een onvergetelijke zal worden. Om een bepaalde groep binnen de samenleving te gedenken zullen op zondag 21 december tijdens de generale repetitie enkele senioren burgers en kinderen van weeshuizen en met een beperking aanwezig zijn.
Vanwege het speciale karakter is het Fort Zeelandia als locatie gekozen. De mooie ambiance van die locatie zal de sfeer alleen maar beter tot uiting doen komen. Volgens kolonel Justus Hew A Kee, voorzitter Comité Defensie Kerstconcert, is het de eerste keer dat Defensie een dergelijk concert houdt. Dit concert is een ‘try out’ voor een nog groter concert in het kader van veertig jaar Surinaamse krijgsmacht.
Het wordt een kerstconcert van topniveau gezien de artiesten die hun bijdrage aan die avond zullen leveren. De avond zal worden opgeluisterd door de militaire kapel, All Star Conservatorium Ensemble, Grupo Mavis Latino en het Mannenkoor Harmonie en er zal een verrassing zijn.
Gezien de verwachte belangstelling voor dit concert en het beperkte aantal zitplaatsen zullen uitnodigingskaarten worden verstrekt. Belangstellenden kunnen hiervoor reserveren via email naar [email protected] of telefonisch op werkdagen tussen 07.30 uur en 15.00 uur via 471148.

error: Kopiëren mag niet!