Dc Miranda sluit eetgelegenheden

DC Miranda sluit  eetgelegenheden.1Dc Jerry Miranda heeft enkele eetgelegenheden in Paramaribo Noord-Oost gesloten. Handelszaken in Paramaribo Noord-Oost waar de hygiëne te wensen overlaat en de naleving van vergunningsvoorwaarden niet correct is, worden gelijk gesloten door districtscommissaris Jerry Miranda. Voor diegenen die een vervallen vergunning hebben, is er overeengekomen dat deze houders een week de tijd hebben om de geconstateerde oneffenheden in orde te maken. Een team ambtenaren van de Bestuursdienst en de afdeling Milieu- en Gezondheidsdienst (MGD) voeren controle uit in verschillende handelszaken in het ressort Blauwgrond. Een functionaris van het commissariaat van Paramaribo zegt dat de mensen netjes moeten zijn en hun zaken in orde moeten maken. Volgens de functionaris wordt er namelijk niet alleen gelet op de hygiëne, maar ook als vergunningen in orde zijn, de bermen schoon zijn en als er geen sprake is van geluidsoverlast. ‘Er mogen geen autowrakken, grof vuil of wied zijn waar de bedrijfsactiviteiten worden uitgevoerd.’

error: Kopiëren mag niet!