Andy Ristie vecht na 5 jaar weer in Suriname

1 Andy RistieDe bekende thaiboxer Andy ‘The Machine’ Ristie vecht na 5 jaren weer in Suriname. Hij zal het op 28 december aanstaande in een thaiboxgala in de Anthony Nesty Sporthal opnemen tegen een voor hem onbekende tegenstander. Hij gaf op een speciaal belegde persconferentie in Torarica aan heel blij en gemotiveerd te zijn om na zoveel jaren weer voor eigen publiek te mogen vechten. Hij zegt verder dat het hem niet uitmaakt wie zijn tegenstander is. “We zullen op die dag wel kennis maken in de ring.’
Ristie begon zijn carriere hier in Suriname en wel bij de Simson Gym. Na een goede reeks overwinningen kreeg hij een uitnodiging om in Nederland te trainen, waar hij tot nu toe woonachtig is. Intussen maakt hij furore als topvechter van Glory Events. Ristie geeft aan dat het niet eenvoudig is om ver van alle vrienden en familie te zijn. Maar hij put kracht uit de mooie en goede momenten die hij hier heeft gekend. Hij voelt zich nog heel jong en fit en hij denkt nog een hele poos door te kunnen gaan met het beoefenen van deze sport. Ristie blijft tot begin januari in ons land. Hij keert daarna terug om zich voor te bereiden op een ander gevecht in februari.

error: Kopiëren mag niet!