Zoutkamp bewijst klasse voor Amardeep

Lorenzo Zoutkamp
Lorenzo Zoutkamp
Het zwaar beladen duel tussen titelverdediger Amardeep onder trainer Winston Feller en ex-Eersteklasser Randjiet Boys van trainer Kuisch had veel aandacht zondagmiddag in de competitie van Solo. Het was uiteindelijk de speler Lorenzo Zoutkamp die met twee goals de punten veilig stelde voor Amardeep. Deze club begon de wedstrijd dominant en zette met goed middenveldwerk van, o.a. Johannes Boesia en Jurgen Weidum, Randjiet Boys klem op haar eigen helft. De technisch betere Amardeep kwam in de 19de minuut al op 1-0 middels een prachtige vrije trap van Lorenzo Zoutkamp. Amardeep bleef het spel domineren maar kon ettelijke kansen niet afronden. Het duurde tot de 45ste minuut voordat Amardeep op 2-0 kwam middels een ontwapenende actie van weer Lorenzo Zoutkamp na gelanceerd te zijn door Boesia: ruststand 2-0. In de tweede helft nam Randjiet Boys het initiatief met technisch beter spel en speelde Amardeep tactisch op behoud. In de 60ste minuut brachten de hardwerkende spelers van Randjiet Boys de stand op 2-1 middels Persinio Dubois toen Amardeep-doelman Jeyendra Harangi een gemakkelijke bal liet glippen. Randjiet Bouys zette nog meer druk op de ketel maar de stand bleef 2-1, zelfs na de tweede geel van Dween Balker. Amardeep komt nu samen met Semo op de eerste plaats (13 punten uit 6).
In de eerste klasse bond The Friends na Inter Milan nu ook Pehchan aan haar zegekar middels een 3-2 overwinning door doelpunten van good old Geffery Seedo, Basier Basarat en Derrick Seedo. Voor Pehchan scoorde K. Kommies.
In de tweede klasse won Leiding United met 4-3 van Inter Leiding na een 2-1 ruststand, terwijl Jong Pehchan en Jong Primjoti 2-2 gelijk speelden.

error: Kopiëren mag niet!