Ronnie Brunswijk loopt NPS-vergadering in Marowijne binnen

NPS gaat voor
NPS gaat voor zetel in MaroDe voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS), Gregory Rusland, gaf op een drukbezochte vergadering te Moengo aan dat onder andere de beschikbaarheid van onderwijs op vos-niveau in het district Marowijne gezien wordt als een opdracht aan de NPS en niet een mededeling. Het district ontbeert al jaren onderwijs op vos-niveau. De vergadering werd op zaterdag 13 december gehouden en had als doel de partijgenoten en sympathisanten te informeren over de stand van zaken met betrekking tot de politieke situatie in Suriname en de vorderingen die zijn geboekt met de samenwerkende partijen voor de verkiezingen van 25 mei 2015. Het merkwaardige is dat Ronnie Brunswijk, voorzitter van de Abop, de zaal binnen kwam wandelen tijdens de vergadering. Hij wilde de voorzitter van de NPS groeten en hield het publiek voor dat hij hele goede ervaringen heeft met de NPS en dat de partij goed is voor de ontwikkeling van Suriname.
De NPS-voorzitter gaf verder aan dat de partij zich sterk maakt om weer een zetel in Marowijne te verkrijgen en spoorde de NPS’ers aan om niet te zwichten voor de vele uitdagingen die de komende maanden op hun weg zullen komen. Het aanbieden van geld om te stemmen op andere partijen haalde Rusland als een van de voorbeelden aan.
De NPS heeft op regionaal niveau afspraken gemaakt en in de week van 15 december starten de gesprekken voor een mogelijke samenwerking op DNA-niveau.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!