DJ ROB presenteert JaarMix 2014

DJ ROB  presenteert JaarMix 2014Sedert 2009 produceert DJ ROB jaarmixes en brengt deze op de markt exclusief via MarKay Multimedia. De platen die opgenomen worden in de JaarMixes worden heel goed afgewogen alvorens in de mix opgenomen te worden. De JaarMix moet een uitstekende weergave zijn van liedjes die bij menigeen herinneringen kan opwekken en een hoge afdraai-frequentie hebben gehad op de radio, op evenementen en in clubs. DJ ROB is naast producent van de JaarMixes en andere producties ook mobiele en Club DJ van Club Touche en Zsa Zsa Zsu waardoor hij altijd op de hoogte is van de ontwikkelingen op het gebied van muziek hits en de reactie van het publiek op de verschillende platen. Feedback van het publiek en het in acht nemen van de vertrouwde hitlijsten zoals de bilboard 100, Top 40 en hitparades van alle top radiostations lokaal dragen ongetwijfeld bij aan de juiste gedachtegang bij de productie van deze JaarMix.
De DJ ROB JaarMix heeft door de jaren heen steeds ontwikkeling doorgemaakt zoals het mede uitbrengen van de JaarMix op DvD en Blu ray disc naast de Cd uitvoering. In 2013 is de JaarMix voor het eerst in video uitgebracht en was gelijk de eerste JaarMix in Suriname in High definition beeld waarbij 120 video’s werden gemixed in 120 minuten. De Video uitvoering van de JaarMix van 2013 was uitermate goed ontvangen door het publiek waardoor gemeend is deze trend van Videomixen voort te zetten ten einde de liefhebbers en fans op een aangename manier in beeld een flashback te geven van alle hits in jaar 2014. In de JaarMix 2014 zijn los van de hits tegelijkertijd uiteenlopende genres verwerkt. We denken hierbij aan Urban, Dancehall, Ballads, Zouk, Reggae, Latin, House, Pop, Braziliaans muziek, Afrikaans muziek en Rock. Alle belangrijke artiesten zoals Nicki Minaj , Pitbull, Martin Garrix, Fuse ODG etc. zijn verwerkt in deze mix. We denken hierbij aan hits als Anaconda, Fireball, Wizard, dangerous etc. DJ ROB heeft de WK momenten uit 2014 ook opgeroepen door een bescheiden aantal WK nummers op te nemen in de JaarMix zoals ‘We are one, I dare you’ en ‘Magic in the air’. De opmars van de EDM (house) genre komt ook tot uiting in deze mix vandaar de aanwezigheid van Avicci , Calvin Harris, Afrojack, Tiesto, Dimitri Vegas and like Mike etc. Aan de urban liefhebbers is ook gedacht door het opnemen van de immens populaire hiphop nummers ‘Hot boy’ van Bobby Shmurda, ‘Ain’t worried about nothing’ van French Montana, ‘Loyal’ van Chris Brown, ‘Workshop’ van Cho etc. Dancehall en reggae liefhebbers komen ook aan hun trekken door de aanwezigheid van Gyptian, Aidoniah, J Capri, Chris Martin, Popcaan etc. Al deze genres zijn heel harmonisch en vol actie aan elkaar gemixed voor de optimale nonstop mix ervaring. Dit is een greep uit de rijke playlist van de JaarMix 2014 boeiend gemixed door DJ ROB. De lancering van deze DJ ROB JaarMix vindt plaats op 12 december 2014 bij MarKay Multimedia Downtown Paramaribo. De DJ zal fysiek ook aanwezig zijn bij de release van de JaarMix en zal uiteraard ook live een aantal platen aan elkaar rijgen voor de fans.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: