Jivan Jotie koploper na monster overwinning op Jong India

2 Jivan JotieDe nieuwe koploper in de competitie van de Livorno Sportorganisatie (LSO) is Jivan Jotie. Deze heren wonnen zondag met 9-3 van Jong India, na een 2-2 ruststand. De grote man in deze wedstrijd is geworden Valentino Kiele van Jivan Jotie. Hij scoorde 5 keer. Sergio Comvalius (2x), Iljas Karmin en Silvano Maasie maakten de andere goals. Voor Jong India scoorden Giano Ardin, Devries Popoe en Virgill San A Jong. Jivan Jotie leidt nu met 12 punten.
Nummer 2 is Welgedacht C. Zij had een moeilijke partij tegen BKV. Bij rust stond Welgedacht C achter met 0-1 door een goal van Orlando Bree. Maar de jongens van trainer Johan Vorstwijk kwamen in de tweede helft goed terug. Giovanni Tempo van Welgedacht C werd de held met twee goals in de tweede helft. Welgedacht C won met 2-1. Vredenburgstar staat op een gedeelde 3de plaats samen met SCV met elk 10 punten. De jongens van Zico Orie wonnen afgelopen weekend met 3-0 van Hindelaya. Ricky Autar en Iwan ‘Baiwa’ Ave (2x) scoorden de goals voor Vredenburgstar.
Zondag is het vuurwerk bij de LSO, want dan komen de top 4 ploegen tegen elkaar uit. Welgedacht C speelt tegen Jivan Jotie en Vredenburgstar tegen SCV. De topscorers in de Eersteklasse zijn Miguel Hill (SCV) en Valentino Kiele (Jivan Jotie) met elk 9 doelpunten. Ritesh Naigi (SCV) volgt met 8 doelpunten.
In de Tweedeklasse was KD 2011 met 2-1 beter dan hekkensluiter HVV. Monish Barsatie opende de score voor KD 2011, waarna Dewanand Bhattoe van HVV in eigen doel scoorde. In de tweede helft reduceerde Dhiraj Mathoera de score voor HVV.
Real Frederikshoop won met 3-1 van The Red Rose. Soeradj Chedi, Guno Purperhart en Steven Rosheuvel scoorden voor Real Frederikshoop, Zinola Dima scoorde voor The Red Rose.
Hindboys won na lange tijd weer een wedstrijd. Jong Jivan Jotie 2012 werd met 2-1 opzij gezet. Amrish Mangrey opende de score voor Jong Jivan Jotie 2012, maar voor rust maakte Ashvin Jangbahadoer de gelijkmaker voor Hindboys. In de tweede helft scoorde Jangbahadoer het winnend doelpunt voor Hindboys.

error: Kopiëren mag niet!