Ranbir en Anushka bieden filmkostuums aan voor liefdadigheid

RanbirBollywood-sterren Ranbir Kapoor en Anushka Sharma hebben beloofd hun filmkostuums af te zullen staan om fondsen te helpen genereren voor de heropbouw van Kashmir en Assam die getroffen zijn door een overstroming. eBay India en Event and Entertainment Management Association (EEMA) hebben de handen ineen geslagen en zijn op zoek naar bieders voor de veiling op www.ebay.in/charity.
Men kan bieden op Ranbir’s Kashmiri pheran uit “Rockstar” en Anushka’s leren jacket uit”Jab Tak Hai Jaan”. De veiling begint donderdag en zal live zijn tot 13 december. Ranbir: “Ik voel me vereerd dat ik een bijdrage kan leveren door deze veiling. Ik zou mensen willen aanmoedigen tot participatie aan dit nobel doel”. Anushka voelt zich eveneens vereerd en zegt al haar fans te willen aanmoedigen om mee te doen aan de veiling om zodoende middelen te verzamelen voor het goede doel.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: