Neha Dhupia: "Ik ben als een kameleon "

Like a chameleonNeha Dhupia gaat in een recent interview in op de laatste ontwikkelingen in haar carrière.
Wat was zo speciaal aan Ungli dat je besloot ja te zeggen?
Het ging eerlijk gezegd om de kans om samen te werken met personen die het geweldig doen in de industrie. Ik dacht dat het fantastisch zou zijn voor mij om deze film te doen en het was een leuke ervaring.
Voelde je dat je een andere zone in geduwd werd als actrice?
Toen ik gebeld werd door regisseur Shanu voor de rol, zag ik mezelf acteren zoals men me niet kende. Er was ook een serieuze kant aan mijn rol en ik was blij om die zijde te verkennen. Dat is het deel waar ik me het beste mee kon identificeren.
Voor jou was het een hele ommekeer van Ekkees Topon Ki Salaami .
Dat is correct. Ik wil mijn kameleoncapaciteit behouden, zodat ik een keer een minster kan zijn, een tweede maal een journalist en een andere keer weer iemand anders. Het is voor mij belangrijk om bij elke film weer anders te zijn.
In de film heb je interesse voor Randeep Hooda.
Ja, onze chemie was goed. Ik wil dat mensen weten dat onze loopbanen gelijktijdig is begonnen. Ik speelde zijn vriendin toen en ik doe het nu ook. Na een periode van tien jaar is de cirkel rond voor ons.
Hoe verwacht je dat het leven zal zijn vanaf nu, gezien het feit dat je bent doorgedrongen in het Dharma kamp met Ungli?
Ik ben trots deel te zijn van de film. En ik ben niet iemand die dit zegt nadat de film een succes geworden is. Ik hou van de film en zeg de dingen zoals die zijn. Ik ben erg blij dat de regisseur aan mij gedacht heeft voor deze rol.

error: Kopiëren mag niet!