Buurtbewoner klaagt over zwarte substantie in huis door Staatsolie

Een buurtbewoner van de Markz Overeemweg te Livorno doet haar beklag bij Dagblad Suriname over een zwarte olieachtige substantie die haar huis binnenkomt vanaf zaterdag 6 december. Deze mevrouw zegt dat ze heel veel last hiervan ondervindt in haar hele huis. Ze vermoedt is dat het afkomstig is van Staatsolie raffinaderij te Tout Lui Faut. De gedupeerde heeft een klacht ingediend bij dit bedrijf. De klager geeft aan dat de hele buurt er last van heeft. Voordien heeft zij nimmer een dergelijke klacht gehad.
Dagblad Suriname nam contact op met de afdeling Public Reliations van Staatsolie. Sherida Asinga, hoofd van de afdeling, bevestigt deze klacht gistermorgen ontvangen te hebben. De details van deze zaak kon zij nog niet prijsgeven, omdat deze zaak eerst intern onderzocht moet worden. Na een diepgaand onderzoek zal er mogelijk een oplossing zijn voor deze buurtbewoners.

error: Kopiëren mag niet!