Man takelt arbeider af met stuk hout

De verdachte M.W. die zich sinds 3 november uit de armen van de politie wist te houden, werd uiteindelijk maandag 8 december in de kraag gevat. De politie van Coronie heeft de verdachte thuis opgespoord en aangehouden. Uit het onderzoek blijkt dat M.W. een man had gevraagd om een werk voor hem uit te voeren. Hij moest kokosnoten voor de verdachte plukken. Om de een of andere reden was het werk niet voltooid. Beide mannen ontmoetten elkaar op 3 november en M.W. sprak de man hierover aan. Dit liep uit op een woordenwisseling. De verdachte raakte verhit. Hij pakte een stuk hout uit de directe omgeving en bracht daarmee keiharde slagen toe op het lichaam van het slachtoffer. Ten gevolge van de mishandeling heeft het slachtoffer fracturen opgelopen. De gewestelijk politiecommandant van Coronie, Harnarain Mohan, heeft bevestigd dat de verdachte M.W. ter zake zware mishandeling is aangehouden.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!