Miss Bikini valt in de smaak

De top 3 van Miss Bikini 2014 v.l.n.r: Marcia Galimo (2de), Vanety Bouwe (1ste) en Suelle Shepperd (3de)
De top 3 van Miss Bikini 2014 v.l.n.r: Marcia Galimo (2de), Vanety Bouwe (1ste) en Suelle Shepperd (3de)

Bikini 2
Bikini 3
FrontfotoZaterdagavond werd in de Congreshal Miss Bikini 2014 georganiseerd. Dit was onderdeel van de fitnesswedstrijden bij ‘A tribute to Eddy Wilson’. De organisatie lag in handen van de groep Winston Wielson, verliezend bestuur in het dispuut bij de Surinaamse Bodybuilding & Weightlifting Bond (SBWB). Miss Bikini viel enorm in de smaak bij het publiek en de deelnemers. Uiteindelijk werd Vanety Bouwe gekozen tot Miss Bikini 2014. Op de tweede plaats eindigde Militia Galimo en drie werd Suelle Shepperd. Er was ook een Mr. Physique Contest. Hier werd Roche Gooding de winnaar. Clark Hanoos werd nummer 2 en Jermain Wielson nummer 3. U ziet enkele indrukken van de wedstrijden. (foto’s: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!