Man wordt opgespoord ter zake poging doodslag

De politie van Marienburg werkt aan de opsporing van een man die zijn vrouw vrijdagavond behoorlijk heeft mishandeld. Hij heeft de vrouw, die met andere mannen zat te borrelen, met een schaar verwond aan haar hals. Ook heeft hij haar slagen toegebracht ten gevolge waarvan zij letsels aan haar gehele lichaam heeft overgehouden. Het slachtoffer is vanwege de zware mishandeling ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. De verdachte heeft zich na de daad uit de voeten gemaakt. De geweldenaar heeft zich tot nu toe buiten de armen van de politie kunnen houden. Aan zijn opsporing en aanhouding wordt er hard gewerkt. De behandelende arts heeft aangegeven dat het zeker twee weken zal duren voordat de letsels genezen zullen zijn. De verdachte wordt ter zake poging tot doodslag c.q. mishandeling c.q. bedreiging opgespoord.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!