Eerste kist Fly All Ways landt te Zanderij

fly all waysSuriname krijgt binnenkort een nieuwe luchtvaartmaatschappij, te weten Fly All Ways. Deze moet in de eerste semester van 2015 haar diensten aanbieden aan het publiek van Suriname en de regio. Gisteren was het een historische dag voor dit nieuw bedrijf. Haar eerste kist landde namelijk op de Johan Adolf Pengel International Luchthaven te Zanderij. Deze is een Fokker F70 met een capaciteit van 80 stoelen. Het toestel met 4 crewmembers aan boord vertrok op dinsdag 18 november vanuit Norwich (Verenigd Koninkrijk). Vervolgens vloog deze naar IJsland, Iqaluit (Canada), Hamilton (Canada) en uiteindelijk naar de Bahama’s. Van daaruit ging de kist naar Antigua om vervolgens te Zanderij te landden. De kist vloog in totaal een afstand van 11.825 km in een tijd van 19 uur en 45 minuten met een gemiddelde snelheid van 650km/uur. Over pakweg twee weken verwacht Fly All Ways haar tweede kist.

error: Kopiëren mag niet!