Kampoe heeft 14de troefcall titel op zak

De ploeg van Kampoe na het behalen van het kampioenschap voor 2014
De ploeg van Kampoe na het behalen van het kampioenschap voor 2014
De Troefcallvereniging Kampoe is gisteravond laat kampioen geworden van het seizoen 2014 van de Surinaamse Troefcallbond (STcB). De ploeg van voorzitter Jitin Ramcharan won ook game 2 van de tweekamp tegen Paloeloe en prolongeerde haar titel. Het werd een overtuigende 95-72 zege. Game 1 werd al met 39 punten verschil gewonnen. Indien Paloeloe kampioen wilde worden, moest ze game 2 met tenminste 40 punt verschil winnen. De tweekamp was nodig, omdat zowel Kampoe als Paloeloe op gelijk aantal punten eindigden in de reguliere competitie. Kampoe is de recordtitelhouder bij de STcB. Deze was haar 14de titel.

error: Kopiëren mag niet!