Jair Tjon En Fa naar halve finale Keirin

Santiago 2014De Surinaamse baanwielrenner Jair Tjon En Fa heeft de halve finales gehaald op het onderdeel Keirin van de 22ste Cacso Games, welke momenteel in Vera Cruz, Mexico, worden gehouden. In de Xalapa Velodrome won Tjon En Fa gisteren heat 3. Samen met de Trinidadiaan Kwesi Browney plaatste hij zich voor de volgende ronde. Voor deze ronde hebben zich ook gekwalificeerd de bekende tegenstanders van Tjon En Fa, te weten de Hesrony Canelon (Venezuela), Santiago Ramirez en Fabian Puerta (Colombia). Tjon En Fa heeft deze wielrenners al een aantal keren ontmoet dit jaar, waaronder op de Odesur Games in Chili en Panamerican Festival in Mexico. Hij maakt samen met hun de top uit van de Amerika’s. Tjon En Fa komt ook uit op de 200m sprint.

error: Kopiëren mag niet!