Bedrijfsleven geeft gehoor aan advies VSB

Het bestuur van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven heeft na ampel beraad besloten om werkgevers te adviseren om op 24 november hun bedrijfsactiviteiten onverkort voort te zetten. Het is derhalve aan de werkgever gelegen zelf te bepalen of en in hoeverre rekening zal worden gehouden met de bekendmaking van de minister van Binnenlandse Zaken. Het ziet er naar uit dat het bedrijfsleven gehoor geeft aan het advies van de VSB. De Centrale Markt bijvoorbeeld gaat op 24 november normaal open. Grote winkels zoals Kirpalani en Lucky Store gaan ook normaal open. De vraag of de banken op die dag hun deuren ook openen, kon door de banken nog niet worden beantwoord. De VSB aan de andere kant is er zeker van dat de leden van de VSB het advies zullen opvolgen. Door de minister van Binnenlandse Zaken is in een algemene bekendmaking de dag van maandag 24 november 2014 als vrije dag – niet gelijkgesteld zijnde aan de zondag- aangemerkt. Hierbij is ook aan te geven dat Dagblad Suriname op maandag 24 november zoals normaal uitkomt.

error: Kopiëren mag niet!