Verdachten roof barbershop Combe aangehouden

De recherche van regio Paramaribo heeft onlangs drie verdachten aangehouden in verband met een roof gepleegd in een barbershop aan de Grote Combeweg. Maandagmiddag omstreeks 14:00 uur is de shop overvallen door twee mannen. Drie barbiers en twee klanten zijn slachtoffer geworden van deze gewapende roof op klaarlichte dag. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de rovers kort voor de beroving de zaak waren binnengestapt. Kort daarna verlieten zij de zaak. Na een half uur kwamen de mannen terug, waarbij een van hen een vuistvuurwapen trok en daarmee de slachtoffers bedreigde om plat te liggen. De barbiers en de klanten zijn van hun persoonlijke spullen beroofd. De buit betrof mobiele telefoons, sieraden en wat geld. Na de daad zijn de overvallers in een grijze gereedstaande wagen, die vlak aan de overkant van de barbershop stond geparkeerd, ingestapt en weggereden. De slachtoffers hebben geen letsels opgelopen. Op basis van het forensisch onderzoek zijn de twee overvallers en de bestuurder van de vluchtauto in de kraag gevat. Hangende het verdere onderzoek zitten de verdachten vast.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!