SPA organiseert politieke scholing voor kaderleden

SPA organiseert politieke scholing voor kaderledenDe Surinaamse Partij van de Arbeid (SPA) is onlangs gestart met een serie scholingsactiviteiten ten behoeve van haar kaderleden. Deze trainingen worden landelijk verzorgd ten behoeve van nieuwe leden van de diverse kernen en afdelingen van de partij. Het betreft in deze de trainingen ‘Basis Politieke Scholing’ en ‘Politieke Scholing voor Middenkader’.
In het weekend van 18 en 19 oktober werden trainingen verzorgd ten behoeve van de kaderleden in de afdeling Paramaribo van de SPA. Op 8 en 9 november was het de beurt aan de kaderleden in Coronie, Wageningen en Nickerie. Momenteel treft het Secretariaat Scholing en Onderzoek van de SPA voorbereidingen om in het weekend van 29 en 30 november ook trainingen te verzorgen ten behoeve van het kader in de afdeling Wanica.
Naast trainingsactiviteiten houdt het Centraal Bestuur ook consultaties met de structuren in de diverse afdelingen met betrekking tot de besprekingen die plaatsvinden binnen de coalitie van samenwerkende politieke partijen. Op zaterdag 15 november wordt er een bijzondere structurenvergadering gehouden, waarbij nader zal worden ingegaan op de actuele politieke situatie in ons land, aldus het Centraal Bestuur van de SPA.

error: Kopiëren mag niet!