Gewapende overval op supermarkt Highway

Drie mannen stapten maandagmiddag de supermarkt Tansharo aan de Martin Luther Kingweg binnen met kwade bedoelingen. De zoon van de winkelier zat achter de kassa toen hij op een gegeven moment werd belaagd door het drietal. De daders hielden hem terstond vast en begonnen hem slagen toe te brengen. De eigenaar die op dat moment met een arbeidster achter in de winkel bezig was met verpakkingswerkzaamheden, hoorde lawaai in de zaak. Hij liep toen naar voren en zag tot zijn schrik drie mannen bezig zijn zoon te mishandelen. Één van de belagers pakte toen een fles whisky uit de rekken en wierp het vervolgens in de richting van de vader. De fles raakte de winkelier aan zijn achterhoofd. De overvallers hebben toen ook de vader aangevallen en begonnen hem te schoppen. De doodsbange vrouwelijke arbeider zag kans om te vluchten en de buren te alarmeren. Onder bedreiging van een vuurwapen werden de vader en zijn zoon gekneveld in een kamer achtergelaten. Ook hebben de overvallers pepperspray op de slachtoffers gespoten. Uit vrees bleven de slachtoffers maar in de kamer tot zij van de omstanders hoorden dat de daders de plaats reeds hadden verlaten. De winkelier kon niet verklaren hoe de daders waren aangekomen en hoe ze de winkel na hun daad hebben verlaten. De buit betreft SRD 15.000 en USD 3.000. Ook werd de dagopbrengst meegenomen. Volgens de politie van Houttuin zijn de slachtoffers op eigen gelegenheid naar de Spoedeisende Hulp gegaan voor behandeling. De criminelen zijn vooralsnog niet aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!