Huber Stichting krijgt bus van Staatsolie Foundation

Mr Huber Stichting krijgt bus gedoneerd van Staatsolie FoundationGisteren werd aan het bestuur van de Mr. Huber Stichting een bus door de donateur Staatsolie Foundation overhandigd. Volgens de bestuursleden zal die bus bijdragen bij het vervoeren van de kinderen met een verstandelijke beperking en het ophalen van kinderen van de verschillende scholen die ook vervoerd moeten worden naar de stichting zelf voor opvang. Het is niet de eerste keer dat de Staatsolie Foundation doneert aan de Mr. Huber Stichting. De bestuursleden spraken hun erkentelijkheid uit en hopen dat zij in het vervolg nog kunnen blijven rekenen op de steun van Staatsolie Foundation.
Volgens het bestuurslid van de Staatsolie Foundation en tevens trekker van het project, Steven Alfaisi, komt het initiatief van de Mr. Huber Stichting en de Foundation heeft daarop ingespeeld. Hij gaf aan dat de totale kosten voor de aanschaf van de bus US$54.000 bedragen. Hij deelde verder mee dat de Foundation naar duurzame lange termijnprojecten uitkijkt. ‘Wij hebben vaker gedoneerd aan de stichting en wij zijn op de hoogte dat zij het aan haar gedoneerd materiaal goed onderhoudt, vandaar dat wij niet geschroomd hebben om die bus aan te schaffen zodat het ingezet kan worden voor de kinderen’, aldus Alfaisi.
Directeur Salima Jahangier was ingenomen met de donatie. ‘Naast onze eigen kinderen die wij zullen vervoeren en ophalen, kunnen wij ook kinderen van de andere zeer moeilijk lerende scholen vervoeren. Op zo een manier wordt het algemeen belang nagestreefd’, aldus de directeur.
De Mr. Huber Stichting is een stichting die het moet hebben van de donaties. Volgens de directeur wordt de stichting ondersteund door donaties uit de samenleving, het bedrijfsleven en ook individuen. De Stichting ontfermt zich over twee doelgroepen. De eerste doelgroep is de doelgroep waarbij de stichting van Bureau Familierechtelijke Zaken voogdijschap krijgt van minderjarige kinderen voor wie de stichting alles moet doen. Volgens de directeur gaat het om een aantal van 25 kinderen dat niet in de stichting verblijft. De tweede groep behelst kinderen met een meervoudige beperking die worden opgevangen en begeleid.

error: Kopiëren mag niet!