Touw NgieTjouw start weer met motivatiegesprekken

1 Touw Ngie Tjouw start weer met motivatie gesprekken op scholen en sportclubGordon Touw Ngie Tjouw heeft het voornemen om bij verschillende scholen en sportverenigingen motivatiegesprekken en sessies te houden. “Vorig jaar heb ik positieve feedback van studenten,sporters, leerkrachten, sportleraars en ouders/verzorgers ontvangen, dus ben ik bereid deze positieve bijdrage voort te zetten, als stimulans voor hun studie en talentenontwikkeling. Ik ben afgelopen woensdag gestart bij het Imeao1 te Geyersvlijt.” Vorig jaar hield Touw Ngie Tjouw motivatiesessies in Paramaribo, Commewijne en Nickerie. “Dit jaar wens ik graag, met ondersteuning van meer scholen, sportverenigingen en eventuele sponsoren, ook de jongeren in andere districten te bezoeken.”
“Jongeren dromen vaak groot, dat hoort ook zo. Het is daarom goed om ze te informeren dat kennis de basis is om hun dromen, op een juiste en eerlijke manier, te realiseren. Verder zullen er uitdagingen, tegenslagen en afleidingen zijn op weg naar hun einddoel. Daar spelen zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en offers brengen een bijzondere rol. Het komt neer op geloof in eigen kunnen en middels mijn persoonlijke verhalen over succes en falen, illustreer ik best practices van wat ik heb kunnen bereiken door een sterke wil, durf en inzet’, aldus Touw Ngie Tjouw, die ex-voorzitter is van de Jongerenraad van de politieke partij NPS.

error: Kopiëren mag niet!