Slachtoffer verkeersongeval Esperanceweg redt het niet

Bestuurder verkeersongeval Espiranceweg in kritiek toestand.1Dewanand Sing is hedenmorgen overleden in het ziekenhuis ten gevolge van een verkeersongeval aan de Esperanceweg in het weekend. Volgens verklaring van getuigen zou deze autobestuurder kort voor het ongeval zigzag over de weg hebben gereden. Op een gegeven moment is Sing met de wagen naar links afgeweken waarbij hij tegen de beschoeiing van een inrit botste. Vervolgens sloeg het voertuig over de kop en vloog over een trens naar een kostgrond, waar de wagen tot stilstand kwam. Na het incident werd de bestuurder met de ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Hij was vanaf zaterdagmiddag opgenomen en heeft donderdagmorgen omstreeks 10.30 uur de geest gegeven. De politie van Santo Boma geeft aan dat de behandelende arts geen alcohol in het bloed van het slachtoffer heeft aangetroffen. Met het heengaan van Sing is de verkeersbarometer gestegen naar 67.

error: Kopiëren mag niet!