Man kapt vrouw dood en tracht zelfmoord te plegen

Een man heeft woensdagmorgen rond 06.30 uur zijn vrouw, S.G-S. (42), met een houwer een aantal slagen op het lichaam en hoofd toegebracht, ten gevolge waarvan het slachtoffer in het ziekenhuis is komen te overlijden. Na zijn snode daad heeft D.G. getracht de hand aan zichzelf te slaan. Hij heeft op Goede Verwachting een verdelingsmiddel ingenomen. Volgens verklaring van een getuige blijkt dat het slachtoffer die ochtend naar het werk ging. Terwijl zij aan de Poeraiweg op een bus stond te wachten, kwam haar man op een bromfiets aan met wie zij in een echtscheidingszaak verwikkeld was. De man viel S.G-S. aan met een houwer en begon haar overal te kappen. Het slachtoffer werd in kritieke toestand met de ambulance afgevoerd. Kort daarna gaf zij de geest. Het slachtoffers had gapende kapwonden aan het hoofd en beide armen opgelopen. Haar linkervingerkootjes zijn afgehakt en lagen op straat. S.G-S. heeft een jaar teug haar intrek bij haar moeder genomen, omdat de relatie tussen het echtpaar niet goed ging. Dit familiedrama vond plaats in het ressort Santo Dorp. D.G. is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!