Pg zoekt Birtantie, Kandhai en Sariman

Jeand Birtantie
Jeand Birtantie

Stephano Kandhai
Stephano Kandhai

Fabio Sariman
Fabio Sariman
De procureur general van Suriname heeft opsporing, aanhouding en voorgeleiding gelast van de 35-jarige Jeand Birtantie, de 29-jarige Stephano Kandhai en de 30-jarige Fabio Sariman. Birtantie wordt gezocht in een drugszaak. Zijn vader en een arbeider zijn in dezelfde zaak aangehouden. Kandhai wordt opgespoord voor valsheid in geschrifte,oplichting en/of verduistering. Hij moet twee percelen met woningen hebben verkocht die niet aan hem toebehoren. Sariman wordt ook gezocht voor valsheid in geschrifte,oplichting en/of veduistering. Deze verdachte heeft een perceel met daarop een woning verkocht. Het pand was niet van hem. De eigenaar van dat pand heeft hem geen toestemming gegeven om zijn bezit te verkopen. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!