VHP eert Sno, Van Assen en Emanuels voor bijzondere prestaties

VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi huldigt Miguel van Assen
VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi huldigt Miguel van Assen
Shofar Sno en Miguel van Assen hebben elk een award en oorkonde in ontvangst mogen nemen uit handen van de voorzitter van de VHP, Chandrikapersad Santokhi, voor de bijzondere prestaties die zij hebben geleverd. Shofar Sno is de Go Glo winnaar van 2014. Voor de zeven examenvakken wist Sno een totaal van 68 punt te behalen. Sno behaalde voor vijf van de zeven vakken, te weten Redactie en Cijferen, Hoofdrekenen, Algemene Taalkennis, Geschiedenis en Aardrijkskunde, een 10 (tien). Voor Tekstbegrip en Natuur Onderwijs scoorde hij een 9 (negen). Miguel van Assen wist Jeugd Olympisch goud te behalen in Nanjing (China) op het onderdeel ‘hinkstapspringen’. Met deze winst heeft hij Suriname internationaal op de kaart geplaatst. De uitreiking van de awards vond plaats op donderdag 23 oktober tijdens het evenement VHP Divali Bhodjan in Stichting De Olifant. Charmaine Emanuels, ‘most excellent student 2014’ op vos-niveau, kon haar award niet in ontvangst nemen, omdat zij vanwege studie in het buitenland vertoeft.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!