Jhauw beschuldigt Flex van voorbereiden moordaanslag

Foto van Prashant Dassasingh met een machinegeweer
Foto van Prashant Dassasingh met een machinegeweer

Ramsoender Jhauw
Ramsoender Jhauw
Ten kantore van Surishopping aan de Wilhelminastraat heeft de eigenaar/directeur van Surishopping, Ramsoender Jhauw, een persconferentie gehouden in verband met het beramen van een moordaanslag tegen zijn leven. Tijdens de persconferentie zijn er beschuldigingen geuit aan het adres van ondernemer Prashant Dassasingh van NV Flex. Hij zou de opdrachtgever zijn voor de moord. Volgens Jhauw heeft de vermeende huurmoordenaar hem benaderd en hem verteld dat er plannen waren om hem van kant te maken. “Flex is een bende en een gangsterorganisatie die groepen jongens tegen betaling inzet om het vuile werk te doen’, zegt hij. Jhauw presenteerde ook een foto van Dassasingh met een machinegeweer.
De pers werd in de gelegenheid gesteld om naar een geluidsopname te luisteren, gevoerd tussen Jhauw en de vermeende huurmoordenaar S. Volgens het gesprek had de huurmoordenaar tot taak Jhauw af te schrikken met een machinegeweer. Uit het gesprek is ook naar voren gekomen dat de huurmoordenaar zijn opdracht niet heeft uitgevoerd en daarom het geweer en een auto van het merk Skyline weer moest inleveren. Jhauw gaf aan aangifte te zullen doen en hoopt dat de politie haar werk naar behoren doet.

Grote grap en kinderspel die Jhauw maakt

Volgens Dassasing is Jhauw erop uit zijn naam zwart te maken. ‘Het is maar een grote grap en kinderspel. Hij heeft een zaak tegen de Staat, maar hij probeert nu van alle kanten mij aan te vallen.” Het is bekend dat Jhauw zich had ingeschreven voor het leveren van goederen voor de brandweer, maar dat die gunning naar Flex is gegaan. Jhauw heeft hierover een civiele zaak lopen. “Ik heb mijn contract al getekend met de overheid wat de aanbesteding betreft, waarom zou ik nu iets tegen Jhauw doen”, vraagt de ondernemer zich af. Over de foto die Jhauw aan de pers toonde, zegt Dassasingh dat deze vermoedelijk van zijn Facebook profile is genomen. Volgens de ondernemer heeft hij zijn advocaat al ingeschakeld. Hij zal de adviezen van zijn advocaat opvolgen ten aanzien van het nemen van juridische stappen tegen de beschuldigingen.

error: Kopiëren mag niet!