Eigenaar stond oog in oog met inbreker

Een stedeling was dinsdag voor controle naar zijn buitenhuis te Tamanredjo alwaar hij een indringer in het huis aantrof. In de woonkamer stond hij namelijk oog in oog met de inbreker. Hij heeft de verdachte Patrick aangehouden en overgedragen aan de politie van Richelieu. Deze verdachte had eerder ook al spullen uit de woning middels braak ontvreemd. Deze keer is hij op heterdaad betrapt en aangehouden. Volgens de politie heeft de verdachte de buitgemaakte goederen verkocht aan derden. De helers zijn op aanwijzing van Patrick aangehouden. Een deel van de buit is teruggevonden en inmiddels teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. De verdachte had een generator, een televisie en andere huishoudelijke goederen meegenomen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!